Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Slaapkamergeluk: zachtheid, rust en zen

Slaapkamergeluk: zachtheid, rust en zen

We weten het allemaal wel, dat een uitnodigende, opgeruimde slaapkamer met een rustgevende feel veel beter is voor onze nachtrust. Maar wees eens eerlijk: hoe vaak laat jij je kleren slingeren als je weer eens aan het haasten bent om naar je werk te gaan? En heb je eigenlijk wel echt aandacht besteed aan de functie van deze toch wel heel belangrijke kamer?

We brengen heel wat uren van ons leven door op onze slaapkamer, maar veel mensen denken niet al te lang na over het inrichten van deze ruimte. Vaak wordt gefocust op de praktische kant: een goed matras, een ruime kast, spiegel en huppakee, klaar is Kees. Ook belangrijk natuurlijk, maar met de juiste inrichting ondersteun je jouw nachtrust.

Slaapkamergeluk: zachtheid, rust en zen

Wees jezelf te slim af

Denk eens na over de heel erg menselijke maar ietwat slordige gewoontes die de oase van rust in je slaapkamer verstoren. Wissel je drie keer per dag van outfit? Dan ben je wellicht bekend met het concept: de stoel. Je weet wel, die stoel onder een almaar groeiende stapel kleren die je gedragen hebt maar nog niet rijp zijn voor de was. Bedenk een opbergsysteem dat bij jou past. Een hangrails met kledinghaken bijvoorbeeld, of een slim kastensysteem van Haco.

Slaapkamergeluk: zachtheid, rust en zen

Persoonlijk

Kom erachter waar jij rustig van wordt. Misschien slaap jij het lekkerst in een minimalistisch Scandinavisch interieur. Daar weten ze alles van bij Woonsquare, want deze stijl is niet voor niets al jaren favoriet in de slaapkamer: met zijn zachte tinten en natuurlijke materialen nodigt het uit tot zen-zijn. Aan de andere kant word jij misschien het gelukkigst wakker in een prinsesselijk luxueuze kamer, met donkere muren die een nachtelijke sfeer nabootsen. You do you!

Slaapkamergeluk: zachtheid, rust en zen

Uitnodigend

Je slaapkamer zou je bijna moeten roepen om lekker te gaan liggen. Ga voor kleurcombinaties die niet met elkaar botsen en maak gebruik van zachte materialen. Dat kan in je stofkeuze voor gordijnen en natuurlijk in je beddengoed, neem voor dekbedden maar eens een kijkje bij Budget Home Store XXL! Daarnaast… kun je ooit genoeg kussens hebben? Wij denken van niet. Vergeet trouwens niet je verlichting! Niet alleen je plafondlamp kan beter niet té fel zijn, een nachtlampje zou ook voornamelijk sfeervol moeten zijn, zolang je er nog prettig bij kunt lezen.

Slaapkamergeluk: zachtheid, rust en zen

Aanbevolen berichten