Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Thuiswerken in de perfecte kantoorsetup

Het is heel verleidelijk om thuis op de bank te gaan zitten met je laptop. Je draait van links naar rechts en voor je het weet hang je ondersteboven met je tablet. Hier volgen een aantal tips zodat jij straks thuiswerkt als een pro!

Idealiter kies je een aparte ruimte: een extra slaapkamer, zolder of garage die je kunt omtoveren tot kantoor. Heb je die luxe niet, kan een afgebakend plekje (wat dacht je van een leuk kamerscherm?) in je woonkamer ook al een hoop afleidingen wegnemen.

Get up
Een goed bureau en een degelijke stoel zijn onmisbaar als je vaker thuiswerkt. Word je rusteloos van dat zitten de hele dag? Neem dan eens een kijkje bij IKEA voor een sta-bureau (je kunt er ook aan zitten). Zo verbrand je al werkende nog wat calorietjes, en ga je rugklachten tegen!

Turn on the lights
Als de zon niet schijnt dan zoek je natuurlijk goede verlichting, want te weinig licht kan zorgen voor vermoeide ogen of hoofdpijn. Te veel licht daarentegen kan dan weer zorgen voor concentratieproblemen, dus we gaan op zoek naar de perfecte lamp! Met een dimbare lamp kun je het licht zelf afstellen. Bij XOOON krijg je deze lampen, én allerlei andere leuke meubels en accessoires voor jouw thuiskantoor.

Dress up
Het belangrijke aan het hebben van een aparte kantoorruimte of hoek is dat je werk en privé gescheiden houdt. Helemaal tevreden met je nieuwe werkplek? Ga er dan ook heen alsof het je kantoor is. Niet in je pyjama dus…  Kleed je comfortabel, maar wel netjes aan. En zorg ook voor voldoende pauzes. Ga een stukje lopen om even je hoofd leeg te maken zodat je je beter kan concentreren als je weer aan de slag gaat. Ook dat kun je trouwens beter niet in je pyjama doen ;).

Aanbevolen berichten