Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Tijd voor een logeerkamer make-over!

Jij wilt natuurlijk die gastvrouw- of heer zijn waar iedereen graag op bezoek gaat. Een beetje ‘hotelletje spelen’ voor volwassenen zeg maar. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar dan moet je logeerkamer er wel klaar voor zijn.

Of misschien denk jij wel: ik gooi een luchtbed in de woonkamer en daar kan je het mee doen. Maar geloof ons: een logeerkamer heeft aardig wat voordelen. Zoals s’ ochtends niet over je gasten struikelen als je beneden komt. Nou dan gaan we maar eens aan de slag om van dat opslaghok een mooi gastenverblijf te maken.

Bank of toch een bed? 
Tsja, nu ben jij je aan het bedenken: wil ik een hele kamer opgeven om er een logeerkamer van te maken, of ga ik proberen het te combineren met een ander doel? Met een slaapbank bespaar je natuurlijk een hoop ruimte. Als je de ruimte wilt gebruiken om bijvoorbeeld te kunnen strijken is dit een ideale oplossing. Maar wie weet gebruik jij die kamer zelden en is er plaats zat voor een kingsize bed. Neem een kijkje bij Budgethomestore voor het bed dat het beste bij jouw logeerkamer past!

Let’s design!
Met de juiste details laat je de logeerkamer helemaal stralen. Fleur de boel op met de leukste accessoires en decoraties. Denk hierbij aan sierkussentjes of wanddecoratie; bij Montel vind je het allemaal! Oh en niet te vergeten: een vloerkleed, daar maak je de kamer mee af. Eentje die de hele kamer in beslag neemt of eentje die net groot genoeg is zodat je voeten niet op de koude vloer staan wanneer je uit bed stapt. Kan allebei! Vergeet zeker niet om een leuk (kunst)plantje in de kamer neer te zetten, dat zorgt voor een stukje sfeer.

Kleurenpaleis
In de rest van de woning ben je waarschijnlijk wat voorzichtiger als het gaat om het verven van je muren, maar in de logeerkamer kun je je creatieve ei helemaal kwijt! Durf dus zeker eens een uitgesproken kleur te kiezen, en wie weet vind je het zo mooi dat je je innerlijke Picasso ook op andere kamers los durft  te laten. Neem een kijkje bij GAMMA  voor een uitgebreid assortiment aan verfjes. Een rustgevende sfeer creëren voor je gasten? Ga dan voor blauw! Zo slapen jouw gasten als een roosje.

Aanbevolen berichten

kinderspeelhoek
Bouw een te gekke kinderspeelhoek!

Een artikel vol inspiratie voor ouders! Leer hoe je een fantasierijke speelhoek, een gezellige leeshoek en een avontuurlijke buitenspeelruimte voor je kind kunt creëren. Ontdek slimme tips voor kleine ruimtes en laat je inspireren!