Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Voor iedere slaaphouding het perfecte hoofdkussen

welk Hoofdkussen

Een goede nachtrust is een must voor je gezondheid. Dat begint bij de samenstelling van je bed, waarin ieder element bijdraagt aan hoe je slaapt. Denk maar eens aan je hoofdkussen: de een kan prima zonder vertrekken naar dromenland, de ander heeft een zee aan kussens nodig om in slaap te vallen. Afhankelijk van je slaapstijl is er altijd een kussen dat perfect bij je past. Die vind je bij winkels als Tempur Factory Outlet Heerlen, Beddenreus, Beter Bed en Swiss Sense op Woonboulevard Heerlen. Of je nu een buik-, zij- of rugslaper bent. Of zelfs een beetje van alles.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Het kiezen van een hoofdkussen is net als de zoektocht naar het perfecte matras een heel persoonlijk iets. Wat voor de een heel comfortabel is, zal bij de ander voor slapeloze nachten kunnen zorgen. Laat je daarom altijd adviseren door de experts in de winkels. In deze blog lees je tips over welk hoofdkussen het beste bij jou past.

BUIKslaper

Slaap je het liefst op je buik? Dan wordt je nek al gauw in een onnatuurlijke positie gedwongen, wat kan leiden tot nekpijn. Dat is allesbehalve fijn wakker worden! Kies daarom voor een kussen dat niet te hoog is, zodat je slaaphouding recht blijft. Een zacht en plat kussen van bijvoorbeeld dons of traagschuim vormt zich makkelijk naar je nek en hoofd biedt alle comfort dat je nodig hebt.

Buikslaper kussen

Zijslaper

Lig je het meest comfortabel op je linker of rechter zij? Dan heb je in tegenstelling tot de buikslaper een dik en stevig kussen nodig. Deze vult namelijk de ruimte tussen je hoofd en het matras op, vooral vanaf je schouders tot je hoofd. Kijk eens rond naar kussen van latex, wol of traagschuim. Deze materialen zijn namelijk stevig en passen zich makkelijk aan naar de vorm van je slaaphouding.

Zijslaper kussen

rugslaper

Als rugslaper zit je qua dikte en stevigheid tussen de buik- en zijslaper in. Het ideale kussen is dan tussen de 10 en 15 centimeter dik en kan verschillende vullingen hebben: van zacht dons tot stevig latex. Uiteraard geldt ook hier dat het kussen je slaaphouding zo recht mogelijk maakt om te voorkomen dat je lichaam in een gespannen positie ligt.

Rugslaper kussen

Een beetje van alles

Kun jij in vrijwel alle houdingen in slaap vallen? Dan heb je opties te over en is het sowieso aan te raden om persoonlijk advies te vragen bij een van de speciaalzaken op Woonboulevard Heerlen.

welk hoofdkussen past bij jou?

Echt álles voor in en om het huis

Als het goed is weet je nu welk hoofdkussen bij jou past en kun je aan de slag. Dat doe je bij Woonboulevard Heerlen. Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten