Weg met kale muren! Wat hang jij op?

Het afgelopen jaar hebben we redelijk wat tijd doorgebracht binnen de muren van ons huis. Tijd voor iets nieuws om naar te kijken. Lege witte vlakken? Gaap, we zijn creatiever dan dat, toch? Maar wat hangen we anno 2021 eigenlijk aan de muur?

Niet te braaf en voorzichtig zijn, joh. Kies een decoratiestuk dat echt jóu is, maar probeer wel iets te kiezen waar je lang naar gaat willen kijken. Tenzij je heel erg van fluorescerende roze zebra’s houdt,moet je je afvragen of die je na een maand niet op de wekker gaan.

De nachtwacht ofzo
Een artprint of schilderij aan je muur hoeft echt geen suffe bedoeling te zijn. Bij Trendhopper kun je terecht voor een enorme collectie wanddecoraties. Helemaal van nu zijn textielposters: een leuke print op katoen, gespannen tussen twee latjes. Je kun natuurlijk kiezen voor iets dat in de stijl van je interieur past: een mooie foto uitgevoerd in plexiglas voor in je nieuwe keuken? Yes please! Maar je kunt ook een lekker gek statement maken en een flitsende kleurenprint combineren met je landelijke inrichting bijvoorbeeld.

Gewoon, lekker praktisch
Je hoeft helemaal geen kunstliefhebber te zijn om het gezellig te maken op je muur. Nuttige voorwerpen kunnen ook heel decoratief zijn. Kijk maar eens bij Henders & Hazel, ze hebben daar prachtige klokken. Moet je nog wat boeken, ditjes en datjes of planten kwijt? Neus dan ook meteen eens rond naar een leuke wandplank. Zet er iets op, hang er iets aan, en weg saaie muur!

Of iets heel anders
Misschien is een foto of schilderij het eerste waar je aan denkt, als je het woord wanddecoratie hoort, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Natuurlijk en milieuvriendelijk is nog altijd een prominente woontrend, en daarvoor kun je met een gerust hart terecht bij Casa. Daar zijn ze kei in creatieve muurhangsels. Decoratieve gouden borden, gevlochten manden, of kunstige metalen framewerkjes, dit soort organische vormen zijn nog steeds helemaal trendy.

En zit je toch te springen om de nachtwacht? Bij Goossens krijg je hem hoor, als heus wandtapijt ;).

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.