Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Je kruipt uit bed, wandelt naar je badkamer en trekt een kastdeur of lade open om je te verzorgen. Je badkamermeubel is vaak het eerste en laatste meubel dat je op een dag gebruikt, en je deelt het ook nog eens met al je gezinsleden. Die kan maar beter van goede kwaliteit zijn dus!

Hoewel minimalistische badkamers in trek blijven, zien we de laatste jaren ook een stijgende trend in stoerdere, industriële badkamermeubels. Welke look bij jou past ligt aan je woning, gezinssamenstelling, en bovenal je eigen smaak. Je kunt je ogen de kost geven in de nieuwe aanwinst van Woonboulevard Heerlen: X2O, die wel 1800 vierkante meter aan badkamerinspiratie biedt.

Wat moet je kwijt (en waar)?

Ben je een make-up verzamelaar (eerlijk antwoorden, wij oordelen niet)? Heb je drie kinderen en een man met tien soorten aftershave? Denk realistisch na over hoeveel lades en kastruimte je nodig gaat hebben. Daarnaast kijk je naar de mogelijkheden van je ruimte: een smalle badkamer vraagt om een smalle kast. Tip: een zwevende kast van Sanidirect vergroot het gevoel van ruimte, en maakt het je ook nog eens makkelijker met schoonmaken!

Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Opbouw

Je kunt je badkamermeubel op verschillende manieren opbouwen. De meest voorkomende keuze is een wasbak verwerkt in de kast, hoewel de opbouwwastafel in populariteit aan het stijgen is. Je weet wel, zo’n classy kom die op je kast prijkt? Kijk maar eens bij Sanisale hoe mooi dat is! Ga je jouw hele badkamer verbouwen, kun je er wellicht voor kiezen je kraan uit de muur te laten komen, in plaats van uit de wastafel. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, je kraan wordt zo minder snel vies.

Hey, good looking

Als laatste is je materiaalkeuze van reuze belang. De meeste badkamermeubels worden gemaakt van mdf-hout, met kastdeurtjes van melamime. Stevige, duurzame en makkelijk te onderhouden materialen. Maar: ga je voor mat of hoogglans? Grepen of een push-to-open systeem? Of misschien een meer rustieke houtlook? Wat je ook kiest, we vertrouwen erop dat het met jouw uitstekende smaak een plaatje van een badkamer wordt. En zodra je nieuwe meubel staat: meteen even langs CASA om de badkamer met accessoires helemaal compleet te maken.

Aanbevolen berichten

kinderspeelhoek
Bouw een te gekke kinderspeelhoek!

Een artikel vol inspiratie voor ouders! Leer hoe je een fantasierijke speelhoek, een gezellige leeshoek en een avontuurlijke buitenspeelruimte voor je kind kunt creëren. Ontdek slimme tips voor kleine ruimtes en laat je inspireren!