Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Je kruipt uit bed, wandelt naar je badkamer en trekt een kastdeur of lade open om je te verzorgen. Je badkamermeubel is vaak het eerste en laatste meubel dat je op een dag gebruikt, en je deelt het ook nog eens met al je gezinsleden. Die kan maar beter van goede kwaliteit zijn dus!

Hoewel minimalistische badkamers in trek blijven, zien we de laatste jaren ook een stijgende trend in stoerdere, industriële badkamermeubels. Welke look bij jou past ligt aan je woning, gezinssamenstelling, en bovenal je eigen smaak. Je kunt je ogen de kost geven in de nieuwe aanwinst van Woonboulevard Heerlen: X2O, die wel 1800 vierkante meter aan badkamerinspiratie biedt.

Wat moet je kwijt (en waar)?

Ben je een make-up verzamelaar (eerlijk antwoorden, wij oordelen niet)? Heb je drie kinderen en een man met tien soorten aftershave? Denk realistisch na over hoeveel lades en kastruimte je nodig gaat hebben. Daarnaast kijk je naar de mogelijkheden van je ruimte: een smalle badkamer vraagt om een smalle kast. Tip: een zwevende kast van Sanidirect vergroot het gevoel van ruimte, en maakt het je ook nog eens makkelijker met schoonmaken!

Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Opbouw

Je kunt je badkamermeubel op verschillende manieren opbouwen. De meest voorkomende keuze is een wasbak verwerkt in de kast, hoewel de opbouwwastafel in populariteit aan het stijgen is. Je weet wel, zo’n classy kom die op je kast prijkt? Kijk maar eens bij Sanisale hoe mooi dat is! Ga je jouw hele badkamer verbouwen, kun je er wellicht voor kiezen je kraan uit de muur te laten komen, in plaats van uit de wastafel. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, je kraan wordt zo minder snel vies.

Hey, good looking

Als laatste is je materiaalkeuze van reuze belang. De meeste badkamermeubels worden gemaakt van mdf-hout, met kastdeurtjes van melamime. Stevige, duurzame en makkelijk te onderhouden materialen. Maar: ga je voor mat of hoogglans? Grepen of een push-to-open systeem? Of misschien een meer rustieke houtlook? Wat je ook kiest, we vertrouwen erop dat het met jouw uitstekende smaak een plaatje van een badkamer wordt. En zodra je nieuwe meubel staat: meteen even langs CASA om de badkamer met accessoires helemaal compleet te maken.

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.