Zo maak je je huis klaar voor de feestdagen

Zo maak je je huis klaar voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Tijd voor gezelligheid. Hoe pak je dat nu aan, relaxed en vooral ook gericht shoppen voor decoratie om het thuis extra sfeervol te maken? Hierbij wat tips om de show te stelen.

De kerstboom staat natuurlijk in het middelpunt deze dagen. Ga voor een bepaald kleurschema of thema voor je decoratie en probeer je hieraan te houden. Waar gaat je voorkeur naar uit, hartverwarmende tinten zoals goud en rood voor een klassiek kerstgevoel of juist een verfrissend kleurenpalet met zilver en blauw? Of wordt het een natuurlijk gevoel met groen en aardetinten in de hoofdrol? Het is mooi om voor de hele woonkamer voor één kleurenpalet te kiezen, zo maak je het sfeervol en gaat het geheel kloppen.

Denk groot

Een mooi aangekleed huis gaat verder dan alleen het plaatsen van een kerstboom. Hang een krans aan deur of muur en maak van de trap bij binnenkomst een waar kunststukje met mooie sfeerverlichting en guirlandes. Op je slaapkamer kan misschien een kleine kerstboom of leuke accessoires wat sfeer brengen. En een extra kussen op je bed en sfeervol kaarslicht op je nachtkastje kan natuurlijk ook geen kwaad.

Zo maak je je huis klaar voor de feestdagen

Feestelijk maal

Lang tafelen is ook een belangrijk onderdeel van het feestelijke gevoel. Naast de nodige aandacht voor het eten is het ook leuk om extra uit te pakken met de tafeldecoratie. Combineer er lustig op los met mooi glaswerk en servies en het gaat deze feestdagen extra gezellig worden in huis.

Aanbevolen berichten

Kerst
Maak je huis klaar voor kerst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je interieur in de kerstsfeer te brengen. En zeg je ‘kerstaccessoires’, dan zeg je Woonboulevard Heerlen. Want als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezellige en sfeervolle kerstinrichting, ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen we tips en ideeën voor het creëren van de perfecte kerstsfeer in je huis.

Doucheruimte
Stijlvol douchen: tips voor het stylen van je doucheruimte

De douche is niet alleen een plek om je op te frissen, maar ook een kans om een stijlvolle en ontspannende omgeving te creëren in je badkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor modern minimalisme, een natuurlijke uitstraling, of een vintage charme, er zijn talloze manieren om je doucheruimte om te toveren tot een plek waar je graag tijd doorbrengt. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips om je doucheruimte te stylen en te transformeren tot jouw eigen persoonlijke wellness-oase.