Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Zo maak je je huis klaar voor de feestdagen

Zo maak je je huis klaar voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Tijd voor gezelligheid. Hoe pak je dat nu aan, relaxed en vooral ook gericht shoppen voor decoratie om het thuis extra sfeervol te maken? Hierbij wat tips om de show te stelen.

De kerstboom staat natuurlijk in het middelpunt deze dagen. Ga voor een bepaald kleurschema of thema voor je decoratie en probeer je hieraan te houden. Waar gaat je voorkeur naar uit, hartverwarmende tinten zoals goud en rood voor een klassiek kerstgevoel of juist een verfrissend kleurenpalet met zilver en blauw? Of wordt het een natuurlijk gevoel met groen en aardetinten in de hoofdrol? Het is mooi om voor de hele woonkamer voor één kleurenpalet te kiezen, zo maak je het sfeervol en gaat het geheel kloppen.

Denk groot

Een mooi aangekleed huis gaat verder dan alleen het plaatsen van een kerstboom. Hang een krans aan deur of muur en maak van de trap bij binnenkomst een waar kunststukje met mooie sfeerverlichting en guirlandes. Op je slaapkamer kan misschien een kleine kerstboom of leuke accessoires wat sfeer brengen. En een extra kussen op je bed en sfeervol kaarslicht op je nachtkastje kan natuurlijk ook geen kwaad.

Zo maak je je huis klaar voor de feestdagen

Feestelijk maal

Lang tafelen is ook een belangrijk onderdeel van het feestelijke gevoel. Naast de nodige aandacht voor het eten is het ook leuk om extra uit te pakken met de tafeldecoratie. Combineer er lustig op los met mooi glaswerk en servies en het gaat deze feestdagen extra gezellig worden in huis.

Aanbevolen berichten