Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Zwart, smart en duurzaam: dé laatste keukentrends

Keukentrend Woonboulevard Heerlen

Ga jij dit keer dan eindelijk voor die keukenrenovatie waar je al zo lang van droomt? Weg met die bruine tegeltjes, wiebelende kraan en beschadigde kastjes, het is tijd voor een op en top moderne keuken! Met maar liefst tien keukenzaken is Woonboulevard Heerlen een mekka voor keukenshoppers, maar eerst moet je weten hoe je jouw keuken wilt vormgeven. We nemen de drie grootste keukentrends van dit moment met je door.

De moderne keuken is overzichtelijk, met rechte lijnen, strak design en greeploze kastjes voor een rustgevend resultaat. Een keuken is immers niet enkel een plek om eten te bereiden, het is ook een leefruimte, waar jij en je gezin veel tijd in doorbrengen. Keukenhuis Heerlen helpt je om jouw keuken optimaal in te delen, zodat deze helemaal past bij jouw huis, gezin en smaak.

Zwart

Glanzende zwarte ovens en afzuigkappen, donkere, matte aanrechtbladen, strakke zwarte kastjes, zwarte kranen, zwarte koelkasten… Zwart in de keuken was in 2019 al een opkomende trend, en dit zet zich door! Vooral matzwart is favoriet. Kijk voor elegante zwarte keukenkastjes eens bij de moderne collectie van Küchen Direct.

Keukentrend Woonboulevard Heerlen

Smart

Hoe makkelijker je het jezelf maakt, hoe meer tijd je overhoudt om gezellig met je gezin aan tafel te zitten. De smart keuken wordt dan ook almaar populairder! Wat dacht je van een state of the art vrijstaande koelkast van Keukensale? Touch control, bediening via app en waar je ook bent middels een ingebouwde camera zien wat er in je koelkast staat: de toekomst is hier. Vergeet ook niet om eens navraag te doen bij Nuva Keukens over slimme oplossingen zoals een Quooker kraan of een ingebouwde kookplaat afzuiging, die jouw leven weer een stukje gemakkelijker zullen maken!

Duurzaam

Last but not least: duurzaam is het sleutelwoord. Wist je dat de vaat doen met een A++ vaatwasser milieuvriendelijker is dan ouderwets met de hand afwassen? Energiezuinige apparatuur is tegenwoordig dan ook een must. Daar wordt niet alleen het milieu blij van, het is ook nog eens vriendelijker voor je portemonnee. Daarnaast zijn natuurlijke materialen enorm in trek: hout, natuursteen en metalen vormen samen een evenwichtig geheel en zijn een echte toevoeging aan een stijlvolle keuken.

Keukentrend Woonboulevard Heerlen

Aanbevolen berichten