Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart
Ontdek ons vernieuwde plein 1!   -   16 t/m 24 maart

Kinderkamerverlichting: sfeervol, handig én veilig!

Kinderkamerverlichting

Een kinderkamer is meer dan alleen een ruimte om te slapen. Het is een plek waar kinderen spelen, leren en hun verbeelding de vrije loop laten. De juiste verlichting kan een wereld van verschil maken! Het is niet alleen belangrijk voor de sfeer, maar ook voor de veiligheid en functionaliteit van de ruimte. En voor al die belangrijke aspecten heeft Woonboulevard Heerlen een aanbod. Lees maar mee!

Nachtlampje

Alleen zijn in het donker kan akelig zijn. Een nachtlampje is daarom een essentieel onderdeel van de kinderkamer. Het biedt een zachte gloed met warm licht die groot genoeg is om de kamer herkenbaar te maken in het duister. Om het nog comfortabeler te maken, zijn er nachtlampen met leuke vormen, zoals sterren, dieren of vliegtuigen. Ook leuk: een nachtlamp die bewegend licht door de kamer verspreidt.

Plafondlamp

Een opvallende hanglamp in de kinderkamer kan de ruimte tot leven brengen, overdag en ‘s avonds. Er is altijd een kleurrijke lampenkap of vrolijk design die bij het thema van de kamer past. Met een peer die van kleur kan veranderen, maak je het feest écht compleet.

Bed- of leeslamp

Voor kinderen die graag voor het slapengaan nog (stiekem) een paar bladzijden uit hun favoriete boeken willen lezen, is een bed- of leeslamp onmisbaar. Een lamp met een buigbare arm is gemakkelijk te richten, zodat er genoeg ligt op het boek valt en het licht niet storend is voor anderen.

Veilig naar de wc óf het grote bed

Ook buiten de kinderkamer is verlichting belangrijk. Ook in de late uurtjes kunnen kids nog actief zijn. De een wordt wakker omdat ‘ie naar de wc moet, de ander ligt liever in het grote bed van pap en/of mam. Een zacht licht, zoals een nachtlampje, op de gang kan ongelukken of valpartijen voorkomen.

Echt álles voor in en om het huis

Niet één, niet twee, maar drie pleinen vol wooninspiratie. Dat vind je alleen bij Woonboulevard Heerlen! Met meer dan 50 verschillende winkels vind je hier altijd wat je zoekt. Benieuwd naar het veelzijdige aanbod? Neem een kijkje in ons winkeloverzicht. Tot gauw!

Aanbevolen berichten

kinderspeelhoek
Bouw een te gekke kinderspeelhoek!

Een artikel vol inspiratie voor ouders! Leer hoe je een fantasierijke speelhoek, een gezellige leeshoek en een avontuurlijke buitenspeelruimte voor je kind kunt creëren. Ontdek slimme tips voor kleine ruimtes en laat je inspireren!